Προβλήματα παντού!

Προβλήματα παντού!

Άλλο ένα “φτηνό” γκολ δέχθηκες από τη Λαμία με την αριστερή πλευρά να σημαδεύεται από τον αντίπαλο (όπως στη Λάρισα) και τον Ζαγαρίτη να εκτίθεται όχι μόνο στη φάση του 1-1 αλλά και νωρίτερα σε κάποιες μπούκες του Νίκο Μαρτίνες.

Ο μικρός ήταν και στο Ηράκλειο φοβικός απέναντι σε κάποιον…Γρίβα που του πήρε τον αέρα. Μην λέμε μόνο για τον πιτσιρικά, ΟΛΗ η γραμμή είναι προβληματική, αργή, χωρίς μπόι ενώ στο πλάι πονάει αρκετά: ούτε ο Ζαγαρίτης, ούτε ο Χουανκάρ μπορούν να παρακολουθήσουν παίκτες που μπορούν να μπουκάρουν, ενώ οι στόπερ δεν είναι τόσο καλοί στο “ξύλο”, περισσότερο για την τεχνική τους διακρίνονται, αναφερόμαστε σε Βέλεθ, Σένκεφελντ.

Επίσης είναι φανερό ότι Κουρμπέλης -Μαουρίτσιο υποφέρουν στο πρέσινγκ: ο πρώτος κουβαλάει μπάλα περισσότερο από όσο επιτρέπεται, ο δεύτερος ψάχνεται ακόμα, με τον Βόλο ζήτησε πολύ την μπάλα παρόλο που τα πόδια του δεν τον σηκώνουν.

Προσοχή όμως: οι δυο τους κουβαλάνε τόσο μεγάλες εμπειρίες που και στην παρακμή τους μπορεί να κρίνουν ματς, γι αυτό αναμένεται να χτίσει πάνω τους ο Μπόλονι που περιμένει το φορμάρισμα των οπισθοφυλάκων του.

Π.χ ο Φακούντο που άρχισε άθλια αρχίζει σιγά -σιγά και βγάζει ένα πιο… συμπαθητικό εαυτό που όμως πνίγεται στην αδυναμία του κλαμπ να πάρει αποτελέσματα. Στη συνέχεια όποιοι κι αν παίζουν μπροστά από τους στόπερ, πρέπει να κλέψουν μπάλες, αν δεν το κάνουν, δύσκολα θα δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν μπελάδες από διεισδυτικούς παίκτες, μα ούτε και στο αργό παιχνίδι είναι “μανούλες”, γενικώς προβλήματα ΠΑΝΤΟΥ.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News