Πρόβλημα με Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

Πρόβλημα με Αντονίτο στον Παναθηναϊκό

Μετά το ρεπό της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» για προπόνηση.

Οι Πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πάσες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Βιγιαφάνιες, ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Χατζηθεοδωρίδης, ενώ δεν προπονήθηκαν οι Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλος, Αντονίτο.

Ο Αγιούμπ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Ο Αντονίτο εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου (έχει ήδη δύο αρνητικά τεστ COVID-19) μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News