Προβάρει τα πράσινα ο Κονέ

Προβάρει τα πράσινα ο Κονέ

Μια… ανάσα από τον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Παναγιώτης Κονέ, με τους Ιταλούς να κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό του δημοσίευμα το «Tuttomercato», οι πράσινοι έδωσαν τα χέρια τόσο με τη διοίκηση της Ουντινέζε, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

[ads2]

Τονίζεται πως ο παίκτης θα έρθει δανεικός με οψιόν αγοράς, με τον ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου να καλύπτει και μέρος του συμβολαίου του διεθνούς χαφ. Παράλληλα, αναφέρεται πως απομένει μια… τυπική συνάντηση του προπονητή της Ουντινέζε με τον Κονέ, ούτως ώστε ο τελευταίος να πάρει το πράσινο φως και να φορέσει τα πράσινα.

«Μετά τον Ιμπάρμπο και ο Κονέ στον Παναθηναϊκό. Ακόμα μια σπουδαία ενίσχυση για τον Στραματσόνι» είναι ένα κομμάτι του ρεπορτάζ, δείγμα του πόσο τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του 28χρονου άσου που εξ’ αρχής αποτελούσε διακαή πόθο του «Στράμα» για τον άξονα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News