Προβάρει τα πράσινα το "εργαλείο"

Προβάρει τα πράσινα το "εργαλείο"

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, αφού έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, Γουακάσο.

Όπως έγραψε από χθες το newspao, οι πράσινοι έχουν προχωρήσει πολύ τις διαπραγματεύσεις με τη Ρούμπιν Καζάν για τον δανεισμό του παίκτη, ο οποίος αύριο αναμένεται αύριο στην Ελλάδα.

[ads2]

Για τον Αφρικανό άσο (40 φορές διεθνή και 10 γκολ με τη Γκάνα) είχε δώσει εδώ και μέρες το «ΟΚ» και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος τον είχε τσεκάρει εξονυχιστικά και συμφώνησε πως είχε όλο το «πακέτο» για να ανεβάσει ποιοτικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού. Ο Γουακάσο προορίζεται κυρίως για τον άξονα της μεσαίας γραμμής (8άρι) και για το αριστερό άκρο στο 4-1-3-2 που έχει στο μυαλό του ο «Στράμα» για τη νέα περίοδο.

Άλλωστε είναι ο παίκτης που αρέσει πολύ στον Αντρέα Στραματσιόνι, με το deal να θεωρείται δεδομένο για έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει παίζοντας είτε δεξιά, είτε αριστερά, αλλά και ως εσωτερικός μέσος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News