Προβάρει τα... εξάστερα ο Σίνγκλετον!

Προβάρει τα... εξάστερα ο Σίνγκλετον!

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση της πρώτης του μεταγραφής είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο εκλεκτός αθλητικός ψηλός λοιπόν, είναι ο Κρις Σίνγκλετον, με τον οποίο οι συζητήσεις των «πράσινων» βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο σημείο και είναι πολύ πιθανό να επέλθει συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες.

[ads2]

Ο 26χρονος φόργουορντ/σέντερ «συστήθηκε» στο ευρωπαϊκό κοινό φέτος, αγωνιζόμενος στη Λοκομοτίβ Κουμπάν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα και μάλιστα ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ρωσικής ομάδας για την πολύ καλή της πορεία σε VTB League και Ευρωλίγκα.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα με την Anhui Wenyi (στο μοναδικό ματς που αγωνίστηκε μέχρι στιγμής είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ), όπου οι υποχρεώσεις του θα έχουν ολοκληρωθεί εκεί μέχρι τον Αύγουστο.

Σε 32 ματς στη VTB League ο Σίνγκλετον είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους και 5,1 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Ευρωλίγκα είχε 8,4 πόντους και 4,5 ριμπάουντ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News