Προβάρει τα πράσινα ο Μπερνάρντ - «Τέλος» ο Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός: Ζαλίζουν τα ποσά για Μπερνάρντ - Κοντά στα 5 εκατ. συνολικά

Ο Μπερνάρντ βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δημοσιογράφος από την Αργεντινή ενέπλεξε στην κουβέντα τον Ολυμπιακό! Ποια η πραγματικότητα…

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να… ενεργοποιήσει τη μεγάλη «βόμβα» με τον Μπερνάρντ και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή.

Μετά την προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο και τις επαφές με τη Σαρίγια για τις απαραίτητες ανταλλαγές εγγράφων, άπαντες περιμένουν τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως και οι «πράσινοι» να ολοκληρώσουν το σπουδαίο deal.

Στο μεταξύ όμως, από την Αργεντινή προέκυψε σενάριο με εμπλοκή του Ολυμπιακού στην υπόθεση! Συγκεκριμένα, ο Σέζαρ Λουίς Μέρλο έγραψε στο Twitter πως «ο Βραζιλιάνος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ο επιθετικός της Σάρτζα είναι σε διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Και οι δύο του προσφέρουν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2025. Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον ποδοσφαιριστή».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM, δεν υπάρχει καμία απολύτως εμπλοκή του Ολυμπιακού για τον Μπερναρντ, με τον παίκτη να προβάρει τα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News