Προβάδισμα η Ζαλγκίρις για Βουγιούκα!

ΒΟΜΒΑ με Βουγιούκα ο Εξάστερος

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται και μία από τις περιπτώσεις που παραμένουν ανοιχτές είναι αυτή του Ίαν Βουγιούκα.

Ο Έλληνας σέντερ προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά με τη Ζαλγκίρις στην οποία είχε κατά μέσο όρο 11.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε συνολικά 24 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, ωστόσο το συμβόλαιο του με τη λιθουανική ομάδα έληξε αμέσως μετά το τέλος της σεζόν.

[ads2]

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως ο κύκλος του Βουγιούκα στο Κάουνας έκλεισε αφού η ομάδα επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και έχει καταθέσει ήδη πρόταση. Η απάντηση του παίκτη αναμένεται να δοθεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα όταν και θα έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ποιος είναι ο λόγος της “αργοπορίας”; Ο Έλληνας σέντερ έχει προταθεί σε μία ομάδα από την Ρωσία και άλλες δύο από την Τουρκία οι οποίες αρχικά έδειξαν ενδιαφέρον που όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποια επίσημη πρόταση. Εάν κάτι τέτοιο συμβεί εντός των επόμενων ημερών είναι πιθανόν τα δεδομένα να αλλάξουν και ο Βουγιούκας να μην φοράει και τη νέα σεζόν τη φανέλα της Ζαλγκίρις. Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέψει στη Λιθουανία για να ενισχύσει την ομάδα του σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Θυμίζουμε πως πριν μερικές εβδομάδες ο 31χρονος παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αλλά η θετική εξέλιξη στο θέμα Μπουρούση για τους “πράσινους” δεν επέτρεψε στο deal να ολοκληρωθεί.

πηγή: eurohoops.net

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News