Προβάδισμα Λούντκβιστ με Ολυμπιακό - Τι αλλάζει ο Γιοβάνοβιτς

Δημιούργησε γκολ με το... «καλημέρα» ο Λούντκβιστ!

Το ενδεχόμενο να παρατάξει με 4-3-3 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” φέρεται να μελετάει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

O Σέρβος τεχνικός εξετάζει το συγκεκριμένο σενάριο, σε μια προσπάθεια να θωρακίσει καλύτερα την άμυνα της ομάδας του, μετά και τη δεδομένη απουσία του Φραν Βέλεθ, λόγω τραυματισμού.

Ο έμπειρος προπονητής φέρεται να σκέφτεται τη χρησιμοποίηση δύο εκ των Ρούμπεν, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλου στο βασικό σχήμα.

Τη ίδια ώρα, ο τρίτος που έχει προβάδισμα για το βασικό σχήμα φαίνεται να είναι ο Λούντκβιστ, καθώς «κουμπώνει» καλύτερα σε ένα σύνθετο ρόλο στη μεσαία γραμμή.

Οπως και να έχει ο Γιοβάνοβιτς, δεν έχει καταλήξει οριστικά στα πλάνα του για τον αγώνα του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να αποφασίσει για την ενδεκάδα και τον σχηματισμό, στο τέλος της εβδομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News