Πρωτοποριακή συνεργασία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Πρωτοποριακή συνεργασία για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με το IST College.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το IST CollegeΠρόκειται για μια πρωτοποριακή συνεργασία καθώς η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και το IST Collegeδημιούργησαν το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Sports Management” στην Ελλάδα, το οποίο γίνεται υπό την αιγίδα μιας αθλητικής ομάδας και μάλιστα της κορυφαίας της χώρας.

Έμπειρα στελέχη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του χώρου θα διδάσκουν στο IST Collegeώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους φοιτητές σχετικά με το sports management και να δημιουργήσουν MBAers!

Παράλληλα, οι φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Sports Management θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και να κάνουν πρακτική άσκηση στην ομάδα ή σε συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες.

Στόχος του προγράμματος είναι οι φοιτητές να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια προκειμένου να αποτελέσουν το «αύριο» του “Sports Management”.

Συγκεκριμένα, θα μάθουν από εξειδικευμένα στελέχη με διοικητικές γνώσεις τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας μιας ομάδας, τη διοίκησή της, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση του budget, του ανθρώπινου δυναμικού, των social media, του marketing, των χορηγιών και του τρόπου της γενικότερης ανάπτυξης μιας ομάδας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ IST

  • Το IST συνεργάζεται επί 30 χρόνια με κορυφαία Πανεπιστήμια προσφέροντας Bachelors &Masters με φοίτηση εξ’ ολοκλήρου στη Ελλάδα, στους τομείς: 1) Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες, 2) Επιστήμη Υπολογιστών- Πληροφορική, 3) Τουριστικές και Ξενοδοχειακές Σπουδές.
  • Στο IST δίνεται έμφαση στην καλλιέργεια δεξιοτήτων (soft skills), στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.
  • Το IST συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και εφαρμόζει ένα καινοτόμο μοντέλο σπουδών που ονομάζεται “Business Facing” μέσα από το οποίο, η εκπαίδευση των σπουδαστών πραγματοποιείται σε συνθήκες προσομοίωσης με τη σύγχρονη αγορά.
  • Στο IST η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια προσφέροντας βιωματική μάθηση.
  • Στο IST παρέχεται υποστήριξη των μαθημάτων από ειδική πλατφόρμα εκπαίδευσης (E-Learning) και προσφέρονται περισσότερα από 150 σεμινάρια και πιστοποιημένα diplomas.
  • Στο IST η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων ξεπερνά το 85%.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

IST College

Λ. Συγγρού 68, Αθήνα 117 42 (Δίπλα στο μετρό «Συγγρού- Φιξ»)

Τηλ. 210 4822222

Υπεύθυνοι Προγράμματος:

Γιώργος Τσέγκας  g.tsegkas@ist.edu.gr

Γιάννης Μηναδάκης  min@ist.edu.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News