Πρώτο δυνατό τεστ με απουσίες - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Παναθηναϊκός: Μια πεντάδα που καλείται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες

Ο Παναθηναϊκός λαμβάνει μέρος στο τουρνουά της Ντινάμο Σάσαρι με τη συμμετοχή επίσης της Αρμάνι Μιλάνο και της Βαρέζε…

Στη Σαρδηνία για να αντιμετωπίσει πρώτα την Σάσαρι (10/9, 21:30) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες (Καλαϊτζάκης Γ., Καλαϊτζάκης Π., Ουόλτερς, Πάρις Λι, Άντριους, Μποχωρίδης, Ουίλιαμς, Χουγκάζ, Μαντζούκας, Αβδάλας, Γκουντάιτις, Σαμοντούροφ, Σαρικόπουλος), πλην δηλαδή των διεθνών Γιώργου Παπαγιάννη και Μάριους Γκριγκόνις που συνεχίζουν στο Ευρωμπάσκετ.

Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τη διοργανώτρια, τότε πιθανότατα θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Αρμάνι Μιλάνο, στο πρώτο επιπέδου Ευρωλίγκας φιλικό του παιχνίδι για φέτος.

Το θετικό για τον Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ότι δεν έχει πολλές απουσίες στο ρόστερ του συγκριτικά με άλλες ομάδες αυτήν την εποχή λόγω Ευρωμπάσκετ.

Για παράδειγμα η Αρμάνι πάει στη Σαρδηνία χωρίς τους Τόνουτ, Μέλι, Ντατόμε, Ρίτσι, Φόιγκτμαν και Mπιλίνγκα.

Θα μπορέσει έτσι να τεστάρει την ομάδα του σε υψηλής ανταγωνιστικότητας παιχνίδια και να δει σε ποιο στάδιο προοδεύει η προετοιμασία του και η μετάδοση της αγωνιστικής του φιλοσοφίας στους παίκτες του.

Το πλήρες πρόγραμμα του τουρνουά

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
Ολίμπια Μιλάνο-Βαρέζε (19:00)
Παναθηναϊκός-Σάσαρι (21:30)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
Μικρός τελικός (19:00)
Μεγάλος τελικός (21:30)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News