Πρώτο δείγμα θετικό!

Παναθηναϊκός - Περιστέρι κανάλι ώρα: Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Στη Ρωσία ο Παναθηναϊκός έδειξε να έχει τα εργαλεία ώστε να παίξει το μπάσκετ που γουστάρει ο προπονητής του.

Ο Γιώργος Βόβορας όσες φορές έχει κοουτσάρει στην Ευρωλίγκα, έφερε ένα δυναμισμό στο κάδρο, ο οποίος εκφράζεται σε πλαίσιο παιχνιδιού που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά αρκετούς από τους παίκτες (είδατε π.χ πόσο πολύτιμοι ήταν ο Μπεντίλ, ο Καλαϊτζάκης, ο Κασελάκης, ο Μποχωρίδης).

Υπάρχει δεδικασμένο από τα προηγούμενα χρόνια όταν δόθηκε η μπαγκέτα στο νεαρό κόουτς κι ο πρωταθλητής “έτρωγε σίδερα” σε παιχνίδια που όλοι τον νόμιζαν χαμένο από χέρι. Μας άρεσε που ο κόουτς εναντίον της Κίμκι τόλμησε φέρνοντας Κασελάκη από τον πάγκο, δίνοντας παραπάνω τη μπάλα στον Μποχωρίδη.

Ξαφνικά το rotation έδειξε να πλουτίζει και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα βολέψει Σάικς, Τζάκσον, Ρος που επιστρέφουν στο ντέρμπι με τον “αιώνιο”. Οι δύο τελευταίοι είναι καλοί παίκτες και θέλουμε να δούμε πως θα απορροφηθούν σε αγωνιστικό περιβάλλον που θα κληθούν να παίξουν περισσότερο μακριά από τη μπάλα.

Ο Κουβανός “το έχει”, θα δούμε πως θα πράξει ο Πιερ που βάσει σχεδιασμού θα έχει ώρα το τόπι στην κατοχή του. Ο Παναθηναϊκός είναι φτιαγμένος για να παίξει δυναμικό μπάσκετ, αλλά ακόμα του λείπει η κουλτούρα νικητή σε τοπ επίπεδο. Έχοντας πρώτο δείγμα γραφής από την αναμέτρηση με την Κίμκι τολμούμε να γράψουμε πως ο Εξάστερος στελεχώθηκε σωστά πάντα σε συνάρτηση με αυτό που θέλει να παρουσιάσει. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News