Πρώτο δείγμα μπροστά στον κόσμο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναικος - Φολενταμ Live Streaming

Το πρωτό φιλικό εντός συνόρων δίνει ο Παναθηναϊκός.

Κορυφώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» σκέφτονται πλέον το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας στις 4 Αυγούστου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο κυριακάτικο φιλικό με τον Βόλο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (19:30), θα κάνει νέες δοκιμές ενόψει των αναμετρήσεων με τους Τσέχους για τον 3ο προκριματικό γύρου του Conference League.

Αυτό είναι το πρώτο φιλικό που θα δώσει το σύνολο του Σέρβου τεχνικού μπροστά στο κοινό του και σίγουρα θέλει να αφήσει θετικές εντυπώσεις. Μέχρι στιγμής, ο Κυπελλούχος Ελλάδας είναι αήττητος στα τρία ματς που έδωσε στην προετοιμασία του (1-2-0). Οι αμυντικές επιδόσεις είναι σε υψηλό επίπεδο (μηδέν παθητικό και στα τρία), ωστόσο επιθετικά είναι φανερή η έλλειψη ενός καθαρόαιμου επιθετικού (1 γκολ ενεργητικό).

Όσον αφορά τον Βόλο, με την έλευση του Γάλλου προπονητή Οσβλαντ Τανσό υπόσχεται εκ νέου επιθετικού ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός επιθετικός Τομ Φαν Φέρτ παραμένει το… βαρύ πυροβολικό . Η ομάδα της Μαγνησίας σε πρόσφατο φιλικό νίκησε 2-1 τον Ιωνικό με τους Εσκοβάλ και Σταμένκοβιτς να βρίσκουν δίχτυα.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς μετά το τελευταίο φιλικό με τη Λεβερκούζεν.

«Θα μπορούσαμε να έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ, όμως ψάχνουμε περιπτώσεις παικτών που θα κάνουν τη διαφορά. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που δείχνουν οι παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μοναδικό ερωτηματικό το γεγονός ότι δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας», το σχόλιο του Σέρβου τεχνικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News