Πρωτίστως γκαρντ αν υπάρξουν λεφτά!

«Ένταση» με Nova μετά το ματς με την Μπάγερν

Το μόνο βέβαιο ΑΝ περισσέψουν λεφτά για προσθήκη παίκτη είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα στοχεύσει σε πόιντ γκαρντ.

Στο οργανωτικό κομμάτι η ομάδα παρουσιάζει μεγάλο κενό. Ήταν ξεκάθαρη η προσπάθεια του Γιώργου Βόβορα να πάρει περισσότερα από περισσότερους παίκτες στο κομμάτι αυτό, αλλά έμοιαζε επικίνδυνη αποστολή με τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν οι αθλητές.

Οι Μακ, Φόστερ και Νέντοβιτς είναι εκτελεστές και λιγότερο οργανωτές, ο Σαντ Ρος είναι εργαλείο που ωστόσο δεν αποτελεί εγγύηση στο «1».

Η πρώτη εικόνα που δημιουργήθηκε από τα φιλικά του Σεπτέμβρη ήταν πως ο Παναθηναϊκός θα είχε ζητήματα στην τελική πάσα, την εύκολη ασίστ και γενικότερα στο «κουμάντο» της επίθεσής του, κάτι που επιβεβαίωνε την σκέψη ότι γρήγορα ο Νικ Καλάθης θα αναζητούνταν ακόμα και από τους μεγαλύτερους haters του.

Όσον αφορά τους ψηλούς το πράγμα κάπως μπαλώνεται από την σούπερ σεζόν του Παπαγιάννη, το ζήτημα είναι να παίξουν πιο απελευθερωμένα οι υπόλοιποι.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τεσσάρια που μπορούν να σουτάρουν με σχετική αξιοπιστία, τόσο ο Γουάιτ όσο κι οι Μήτογλου, Μπεντίλ μπορούν να εκτελέσουν από μακριά, ως γνωστόν ο ρόλος και το σουτ του πάουερ φόργουορντ είναι κλειδί για να ανοίξουν οι άμυνες.

Ο πρώην προπονητής είχε ένα αξιοπρεπές σύνολο για να κάνει rotation, είδαμε στην αρχή ακόμα και Κασελάκη, Φόστερ, Καλαϊτζάκη να κρίνουν ματς, έχοντας ρόλο και μαχητικότητα που κάπου χάθηκε και πρέπει απαραίτητα να βρεθεί μιας και σε μερικές εβδομάδες η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News