Πρώτη μεταγραφή ο Τσίροβιτς

Πρώτη μεταγραφή ο Τσίροβιτς

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση κάνει ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να έχουν έρθει σε συμφωνία με τον δίμετρο Σέρβο ακραίο Λάζαρ Τσίροβιτς.

Μία νέα αρχή για επιστροφή στο δρόμο των διακρίσεων φιλοδοξεί να κάνει το «τριφύλλι», που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Volleyplanet άρχισε την ενίσχυσή του από τη γειτονική Σερβία, ντύνοντας στα «πράσινα» έναν Σέρβο ακραίο με υποδοχή.

[ads2]

Ο διεθνής δίμετρος άσος της τουρκικής Afyon BLD Spor, Λαζάρ Τσίροβιτς αποτελεί το πρώτο φετινό απόκτημα για την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, που μετά την περσινή 5η θέση της κατάταξης στοχεύει στη νέα χρονιά πιο ψηλά.

Ο Τσίροβιτς είναι γεννημένος το 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2007 στη σερβική Ραντνίσκι όπου και παρέμεινε στην ομάδα του Κραγκούγεβατς για 7 χρόνια κατακτώντας τίτλους ενώ έγινε και διεθνής.

Tη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε στην Μπουντβάνσκα Ριβιέρα του Μαυροβουνίου όπου και κατέκτησε το νταμπλ και αγωνίστηκε ξανά στους ομίλους του Champions League. Πέρσι ο Τσίροβιτς έπαιξε στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με την Afyon Belediyesi Spor την οποία βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στα σαλόνια του τουρκικού βόλεϊ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News