Πρώτη για Χαραλαμπόπουλο

Πρώτη για Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσωματώθηκε σήμερα (10/07) στην αποστολή της Εθνικής Νέων στη Χαλκίδα και προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα.

Στη Χαλκίδα μετέβει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για να ενισχύσει την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας που θα γίνει εκεί, από 15 έως 24 Ιουλίου.

[ads2]

Ο 19χρονος φόργουορντ, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ανδρών από την Κροατία, στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο, προσφέρει από σήμερα (10/07) τις υπηρεσίες του στον Ηλία Παπαθεοδώρου και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Οι Νέοι θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, ξεκινώντας από σήμερα (10/07 19:00 Ελλάδα-Πορτογαλία, 11/07 19:00 Ελλάδα-Μ. Βρετανία, 12/07 19:00 Ελλάδα U20-Ελλάδα U18), προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για το Ευρωπαϊκό, όπου στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News