Πρώτη επαφή με Καγιεχόν - Τι προβλημάτισε τον εκπρόσωπό του

Πρώτη επαφή με Καγιεχόν - Τι προβλημάτισε τον εκπρόσωπό του

Ο Παναθηναϊκός δεν έμεινε στη θεωρία, επιδίωξε και στην πράξη να αποσπάσει το «ναι» από τον Χοσέ Καγιεχόν της Φιορεντίνα.

Όπως σας αποκάλυψε το newspao.gr, οι πράσινοι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Χοσέ Καγιεχόν, ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Μπορεί ο παίκτης να διανύει το 34ο έτος, αλλά παραμένει «αξία» στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως περιμένει να δει τι ρόλο θα έχει ο πελάτης του στη Φιορεντίνα, πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Επίσης, ο ατζέντης του Καγιεχόν δεν φάνηκε ενθουσιασμένος από τα όσα άκουσε από την πλευρά του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς τον θέλει διακαώς για το άκρο της επίθεσης.

Παρόλα αυτά, από το Τριφύλλι εξετάζεται έντονα κι άλλη περίπτωση ακραίου επιθετικού, δίχως να έχει γνωστοποιηθεί ακόμα το όνομα αυτού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News