Η... πρώτη αποστολή του Ουζουνίδη, δείτε ποιους επέλεξε

Παναθηναϊκού

[ads]

Με 24 ποδοσφαιριστές η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ

[ads2]

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τελευταία προπόνηση της ομάδας του Παναθηναϊκού πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο “Απ. Νικολαΐδης” στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι 11 εναντίον 11. Εκτός έμειναν μόνο οι Λεντέσμα, Σάμπα και Ευαγγέλου που προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 24μελής αποστολή για τον αυριανό αγώνα στην οποία περιλήφθηκαν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ιβανόφ, Γουακάσο, Ρέις, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι και Μπεργκ.

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 20 προγνωστικά έχει σήμερα το Μενού. Για να πάτε στο Ταμείο αρκεί ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο….. Προγνωστικά Σαββάτου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News