Οι πρώτες δηλώσεις του "πράσινου" Λουτσιάνο - Τι είπε για ομάδα και οπαδούς

Οι πρώτες δηλώσεις του "πράσινου" Λουτσιάνο - Τι είπε για ομάδα και οπαδούς

Ο Λουτσιάνο, με δηλώσεις του σε αθλητική ιστοσελίδα, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Οι λόγοι που επέλεξε το τριφύλλι και το μήνυμά του στους οπαδούς των πρασίνων.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε ο Λουτσιάνο στην ιστοσελίδα sport24.gr:

“Αυτό που ξέρω για τον Παναθηναϊκό είναι ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας και με όνομα αναγνωρίσιμο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα και να είναι όλοι χαρούμενοι. Να είμαι εγώ χαρούμενος, οι οπαδοί χαρούμενοι, η οικογένειά μου χαρούμενη, η ομάδα χαρούμενη”.

Τι ήταν το πρώτο που σκέφτηκες όταν ήρθε η πρόταση του Παναθηναϊκού;

“Όταν “έσκασε” το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, είχα και άλλες προτάσεις στα χέρια μου. Αλλά, με προσέλκυσε η πιθανότητα να ζήσω στην Ελλάδα και την Αθήνα. Το βρήκα ως μια εξαιρετική προοπτική για εμένα και την οικογένειά μου. Το πρότζεκτ που μου ανέλυσαν οι άνθρωποι της ομάδας, επίσης, μου άρεσε και γι’ αυτό επέλεξα να έρθω στον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα και να ενσωματωθώ στην ομάδα”.

Ποιο είναι το μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού; 

“Ελπίζω να φθάσω με το καλό και να κάνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη σεζόν με επιτυχίες. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι κάθε μέρα που περνούσε ήθελα και πιο πολύ να έρθω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που και ο κόσμος το βλέπει έτσι. Θέλω να έρθω, να προπονηθώ και να παίξω”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News