Οι πρώτες δηλώσεις του Λουτσιάνο ως παίκτης του Παναθηναϊκού

Καλωσόρισε Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός! (pic)

Οι πρώτες δηλώσεις του Λουτσιάνο Νέβες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λουτσιάνο Νέβες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό

Τι γνωρίζεις από τον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, γνωστός παγκοσμίως, ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα, με πολλούς τίτλους, με τεράστια ιστορία. Ελπίζω και εγώ να αποτελέσω μέρος αυτής της μεγάλης ιστορίας».

Στον Παναθηναϊκό έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν πολλοί Βραζιλιάνοι. Τι θα ήθελες να αφήσεις όταν θα φύγεις από το σύλλογο;

«Έχω ακούσει ότι πολλοί συμπατριώτες μου πέρασαν από τον Παναθηναϊκό και έγραψαν σημαντικές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Θα ήθελα να γίνω ένα ίνδαλμα για τους φιλάθλους και εάν κάποια στιγμή αφήσω τον Παναθηναϊκό, θέλω να έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους και να έχω αφήσει το αποτύπωμά μου στην ομάδα. Έχω μεγάλο δέσιμο με τους οπαδούς της Κορίνθιανς και θα ήθελα να δημιουργήσω το ίδιο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού».

Τι σκέφτηκες όταν προέκυψε η πρόταση του Παναθηναϊκού;

«Όταν ήρθε η πρώτη επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό με χαροποίησε πολύ γιατί αφορούσε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό σύλλογο και σκέφτηκα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα».

Έπαιξες στη Λεγκανιές πέρυσι. Σπουδαία εμπειρία;

«Έκανα μια πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και αυτό με βοήθησε να μπορώ να προσαρμόζομαι. Ελπίζω να κάνω μια σημαντική σεζόν εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

Πώς θα περιέγραφες τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά σου;

«Θα έλεγα ότι είμαι μαχητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ποτέ δεν σταματάω να τρέχω και πάντα κοιτάω πως θα βοηθήσω την ομάδα. Έχω πολλές δυνατότητες και βασικά να πετυχαίνω γκολ».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News