Πρότεινε Κίσνα ο Ραϊόλα

Πρότεινε Κίσνα ο Ραϊόλα

Ο γνωστός μεγαλοαντζέντης, Μίνο Ραϊόλα, έχει προτείνει την περίπτωση του Ρικάρντο Κίσνα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολλανδός εξτρέμ θα μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο σε λίγες ημέρες και στα 25 του ψάχνει την ομάδα που θα αναγεννήσει την καριέρα του.

Ο Μίνο Ραϊόλα και το τιμ του διατηρούν επαφές με τον Τσάβι Ρόκα, καθώς ο Ραϊόλα εκπροσωπεί τον Μακέντα, και γνωρίζουν πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει για έναν εξτρέμ που θα πλαισιώσει τους Χατζηγιοβάνη, Αϊτόρ και Εμμανουηλίδη, ενώ παράλληλα ψάχνει ομάδα να κάνει restart στην καριέρα του Κίσνα, έχοντας ως πετυχημένο το παράδειγμα του Μακέντα.

Ο Κίσνα προτάθηκε στον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος θα εξετάσει την περίπτωσή του. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος όμως δεν έχει αγωνιστεί ολόκληρη τη σεζόν 2019-20, καθώς δεν υπολογίζονταν από τη Λάτσιο, ενώ είχε αρκετούς τραυματισμούς στην καριέρα του. Δεδομένα που προβληματίζουν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Ο Κίσνα αναδείχτηκε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λιλ και Άντο Ντε Χάαγκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News