Πρότεινε Αλεξανδρόπουλο σε Παναθηναϊκό η Σπόρτινγκ - Η στάση του Τριφυλλιού!

Ενδεκάδα: Η διαφορά με Αλεξανδρόπουλο, Μαουρίσιο και Πέρεθ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εμφανίζεται θετική στον εξάμηνο δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, δύσκολα ο Έλληνας χαφ θα επιστρέψει στη Λεωφόρο.

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, βάσει του κανονισμού της UEFA ο Αλεξανδρόπουλος επιτρέπεται να παίξει είτε στον Παναθηναϊκό, είτε σε κάποια Β’ ομάδα των δύο συλλόγων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας , οι πρόσφατες δηλώσεις του Αμορίμ περί… δανεισμού του ποδοσφαιριστή δεν ήταν τυχαίες.

Η πλευρά των Πορτογάλων θέλησε να επικοινωνήσει εκ νέου με το Τριφύλλι προτείνοντάς του να πάρει για 6 μήνες δανεικό τον Αλεξανδρόπουλο (μέχρι το τέλος της σεζόν).




Ο Παναθηναϊκός δεν «καίγεται» για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Αλεξανδρόπουλου την τωρινή στιγμή και έχει εστιάσει σε άλλα μεταγραφικά ζητήματα.

Βέβαια, επειδή υπάρχει μια ξεχωριστή «σύνδεση» του συλλόγου με το νεαρό Έλληνα χαφ, δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί τίποτα, αν και (πολύ) δύσκολα θα «λύγιζε» σε συναισθηματισμούς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που – μεταξύ άλλων – δεν είναι υπέρ του δανεισμού ενός ποδοσφαιριστή, αν δεν υπάρχουν προοπτικές αγοράς.

Και στην προκειμένη περίπτωση φαντάζει αδύνατο να ενδιαφερθούν οι «πράσινοι» να τον ξαναφέρουν μόνιμα στη Λεωφόρο, από τη στιγμή που έχουν εισπράξει και το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας που θα έχει ανάλογες απαιτήσεις , αν τον έβγαζε ποτέ στη «βιτρίνα» της για πώληση.

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News