«Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Παναθηναϊκός»

«Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Παναθηναϊκός»

Τις ευχές του για τη νέα χρονιά έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. «Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ ο Παναθηναϊκός» το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού». 

Ξεκάθαρο ήταν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το 2016, με τον ισχυρό άνδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού να εύχεται να δει πρωταθλητή σε όλα τα σπορ τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επιδείξει ενότητα. 

[ads2]

«Εύχομαι ολόψυχα το 2016 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλους και γεμάτο επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό μας σε όλα τα αθλήματα. Ο σύλλογος έχει απόλυτη ανάγκη για συστράτευση όλων των Παναθηναϊκών και ο κόσμος της ομάδας έχει την ανάγκη να δει πάλι το τριφύλλι πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, όπως ακριβώς επιτάσσει η ιστορία μας. Όλοι οι Παναθηναϊκοί μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι μπορούμε να σηκώσουμε και θα σηκώσουμε ψηλά την πράσινη σημαία.

Το κάναμε με τεράστια επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με ακόμα μεγαλύτερη και τα επόμενα. Εύχομαι επίσης το 2016 να κατορθώσουμε ως Έλληνες να πετύχουμε όλα όσα δεν μπορέσαμε τα προηγούμενα χρόνια για να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό την πατρίδας μας, από το τέλμα στο οποίο έχει μπει λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης. Καλή χρονιά σε όλο τον ελληνισμό» ανέφερε στο μήνυμα του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News