Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού αναδείχτηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο πόλο καθώς επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού 10-6 στον τελικό που έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Οι «πράσινοι» είχαν την καρδιά και την ψυχή του πρωταθλητή και παρά την κούραση που υπήρχε από τον πρωινό συναρπαστικό ημιτελικό με τον ΝΟ Πατρών που κρίθηκε στα πέναλτι, επιβλήθηκαν του Ολυμπιακού για δεύτερη φορά και σήκωσαν άξια την κούπα του πρωταθλητή.

Επρόκειτο για τον 1618ο τίτλο του Συλλόγου ενώ ήταν ο 12ος επίσημος τίτλος για το τμήμα πόλο του ΠΑΟ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έφηβοι ανέβηκαν και πάλι στον θρόνο του πρωταθλητή Ελλάδας μετά το 1987.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν τα εξής: 4-3, 0-2, 3-0 και 3-1.

Παναθηναϊκός (Πυρπυρής): Βασιλάκης, Δευτεραίος 2, Φλάμπουρας, Κουρούπης 1, Αλμυράς 2, Ερέις, Αργυρός, Χ.Σιαμάς, Ζαχόπουλος 2, Π. Σιαμάς 2, Εγνατιάδης, Γ.Σιαμάς, Κρατημένος, Πορτοκάλης και Ζερβουδάκης 1.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News