Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός!

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον και το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Το «τριφύλλι» έδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του, καθώς μετά το Πανελλήνιο Νεανίδων κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής και στο Πανελλήνιο Κορασίδων, που έλαβε χώρα στη Μεσσήνη.

Σε έναν τελικό που ήταν ντέρμπι ως τη τελευταία στιγμή, οι παίκτριες του Γιώργου Τσεμπέρη κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Παναθλητικού, που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι, πρόσθεσαν ακόμα έναν τίτλο στον σύλλογο και ταυτόχρονα έδειξαν πως η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών μοιάζει λαμπρή.

Τη νίκη μάλιστα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού την πανηγύρισαν στο τέλος μαζί με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμάτας και στήριξαν την προσπάθεια τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News