Πρωταθλητής Ελλάδος για 40η φορά ο Παναθηναϊκός!

Η απονομή στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό! (pics)

Στο μνημόσυνο του Παύλου ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε το Λαύριο με 82-66, έκανε το 3-1 στη σειρά και κατέκτησε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Με κορυφαίους τους Παπαπέτρου και Μήτογλου οι πράσινοι έκαμψαν την αντίσταση του Λαυρίου και κατέκτησαν το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το αξιόμαχο Λαύριο, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τον γίγαντα Παναθηναϊκό.

Το πρώτο δεκάλεπτο θύμισε…. ΟΑΚΑ με ελεύθερο μπάσκετ και υψηλό σκορ (22-28). Εν συνεχεία, οι παίκτες του Όντεντ Κάτας έσφιξαν την άμυνά τους και πήραν διψήφια διαφορά στο ημίχρονο (31-41).

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι «άδειασαν» και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τους φορμαρισμένους Παπαπέτρου και Μήτογλου με 47 πόντους αθροιστικά. Το +13 στο τέλος της γ’ περιόδου δεν άφησε πολλά περιθώρια στο Λαύριο και έτσι, το πρωτάθλημα για τη σεζόν 2020-2021 βάφτηκε πράσινο!

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Πρωταθλητής Ελλάδος για 40η φορά ο Παναθηναϊκός!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News