«Πρωταθλητής»: «Αηδία δίχως τέλος - Ο Μανούχος "κατάπιε" τις κάρτες του ΠΑΟ» (pic)

«Πρωταθλητής»: «Αηδία δίχως τέλος - Ο Μανούχος "κατάπιε" τις κάρτες του ΠΑΟ» (pic)

Ο Παναθηναϊκός με τη φετινή του απόδοση έχει καταφέρει να προκαλέσει πολλά… εγκεφαλικά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Κάτι που φαίνεται μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής.

Ο πρώτος γύρος βρίσκει τον Παναθηναϊκό στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +12 από τον τρίτο Ολυμπιακό, ο οποίος χθες βυθίστηκε ακόμα περισσότερο, καθώς έχασε πολύτιμο έδαφος για τη μάχη που κάνει να επιστρέψει.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Βαρύ κι αχώνευτο το -12 και κάπως πρέπει να το εξηγήσουν, χωρίς να… βγάλουν στη σέντρα την προβληματική εικόνα που έχει η ομάδα τους. Έτσι, τα ρίχνουν όλα στους «κακούς» διαιτητές που κάποτε ευνοούσαν τον Ολυμπιακό με το παραμικρό.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πρωταθλητής» γράφει στο πρωτοσέλιδό της ρίχνει ξανά ευθύνες στη διαιτησία, ενώ καταλήγει να περιγράφει το φετινό πρωτάθλημα ως «Αηδία δίχως τέλος». Πραγματικά απίστευτα πράγματα και είμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο. Φανταστείτε τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας…

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News