Πρωτάθλημα θα πάρω, ξανά θα τρελαθώ! - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ζήτησαν το πρωτάθλημα οι οπαδοί - Αποθεώθηκαν οι «πράσινες»!

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού διεκδικεί το πρωτάθλημα στον τρίτο τελικό τη Δευτέρα 24/5 (ΕΡΤ SPORTS HD) στις 15.00 στο ΣΕΦ.

Οι «πράσινες» πρέπει να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν και να παρουσιαστούν συγκεντρωμένες ώστε να διεκδικήσουν το τρόπαιο.Η αρχηγός του ΠΑΟ Ρούλα Μούλη δήλωσε στο pao1908.com:«Προερχόμαστε από μια τεράστια ανατροπή, η οποία είναι σίγουρα η μεγαλύτερη της δεκαετίας! Καταθέσαμε την ψυχή μας στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να μεταφέρουμε τη σειρά στο ΣΕΦ! Είμαι σίγουρη ότι θα καταθέσουμε για δεύτερη φορά την ψυχή μας, θα πάμε να τα δώσουμε όλα για όλα, ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα!

Η επιτυχία είναι ήδη μεγάλη και θέλουμε να την ολοκληρώσουμε αύριο! Εδώ θέλω να σταθώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων των οπαδών, την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης αλλά και τη δική σας! Μας δίνετε τεράστια ώθηση και νιώθουμε ότι παίζετε μαζί μας για τη νίκη, για το πρωτάθλημα! Πάμε λοιπόν όλοι μαζί για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News