Προτάθηκε στόπερ της Ρεάλ στον Ρόκα (vid)

Προτάθηκε στόπερ της Ρεάλ στον Ρόκα (vid)

Ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός στόπερ, μετά τα νέα δεδομένα.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο Φάνης Μαυρομμάτης. Σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, τότε το τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις στόπερ στο ρόστερ του. Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, Βέλεθ και Πούγγουρα.

Στα γραφεία της ΠΑΕ φτάνουν συνεχώς ονόματα, με τελευταίο -σύμφωνα με πληροφορίες- αυτό του Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια.

Η περίπτωσή του δεν είναι ιδιαίτερα, διότι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό. Αυτή τη στιγμή το τριφύλλι έχει καλύψει τις βασικές του θέσεις και ψάχνει παίκτη ως αναπληρωματικό.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ερνάντεθ είχε μια γεμάτη σεζόν, μετρώντας 24 συμμετοχές (πέτυχε 2 γκολ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News