Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό πρώην συνεργάτης του Μουρίνιο!

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό πρώην συνεργάτης του Μουρίνιο!

Ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να αποφασίσει για το πρόσωπο που θα διαδεχθεί τον Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, από την στιγμή που ο γενικός διευθυντής, Πιέρ Ντρεοσί, δεν έχει λάβει ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης για την παραμονή στο πόστο του.

Ένα από τα ονόματα που έχουν τεθεί υπόψιν του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» και παρουσιάζει ενδιαφέρον, έχει να κάνει με τον Αϊτόρ Καράνκα, σύμφωνα με τη FORZA.

Ο 47χρονος Ισπανός τεχνικός και άλλοτε βοηθός και στενός συνεργάτης του Ζοσέ Μουρίνιο, παραμένει χωρίς ομάδας έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με την Μπέρμιγχαμ τον περασμένο Μάρτιο και μέσω ατζέντη που διαθέτει… άκρες στην Ελλάδα, τέθηκε υπόψιν του Αλαφούζου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα ο Καράνκα αντιμετωπίζει τόσο θετικά την προοπτική της συνεργασίας με τους «πράσινους», που έδειξε διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμα και σε σημαντική έκπτωση στο ετήσιο κασέ ρίχνοντάς του κάτω από το 1 «χαρτί». Φτάνουν όλα αυτά για να τον στείλουν στο Κορωπί; Ίδωμεν…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News