Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ουίλιαμς

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας, οι μάνατζερς του Έλιοτ Ουίλιαμς “χτύπησαν” την πόρτα του Παναθηναϊκού προκειμένου να δουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επιστροφή του Αμερικανού shooting guard στο “τριφύλλι”.

Ο 28χρονος άσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2015-16 στον Παναθηναϊκό και μέτρησε 13.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.6 κλεψίματα ανά 26,3 λεπτά αγώνα στην Εuroleague.

Φεύγοντας από τον Παναθηναϊκό πέρσι αποκτήθηκε από τους Γουόριορς, χωρίς ωστόσο να παίξει ποτέ, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο, έκανε χειρουργείο και έχασε όλη τη σεζόν. Μοιραία -δηλαδή- “χαιρέτησε” από την ομάδα της Δύσης.

Πλέον, όμως, νιώθει καλά και ψάχνει το comeback στην καριέρα του. Ομάδα από το ΝΒΑ δεν βρέθηκε και πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στις αγορές της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία.

Προ εβδομάδων οι μάνατζέρς του “χτύπησαν” την πόρτα του Παναθηναϊκού για να δουν αν οι “πράσινοι” ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Η απάντηση που πήραν ήταν πως για την ώρα το όνομα του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή δεν απασχολεί το “τριφύλλι”.

Πολλές επιλογές σε μεγάλες αποδόσεις! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News