Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ίσκο - Ποιες οι απαιτήσεις του (vid)

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ίσκο - Ποιες οι απαιτήσεις του (vid)

Ο πρώην αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Σε ηλικία 30 ετών ο Ίσκο φαίνεται πως θα αποχωριστεί για πρώτη φορά την Ισπανία και θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από την Ιβηρική χερσόνησο. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2022 ο Ίσκο έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη και είναι από τους πιο καυτούς free agents την τωρινή περίοδο.




Ο πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης έχει πέσει στο γραμματοκιβώτιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μεταγραφή μέσα στις επόμενες μέρες του Φλεβάρη, ωστόσο, παραμένει άγνωστο, αν ο Γιοβάνοβιτς θα συγκινηθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και δεν εστιάζει στη βαρύτητα ενός ονόματος και τα βιογραφικά.

Συγκεκριμένα, ο Ίσκο έχει προταθεί και στον Ολυμπιακό (ίσως έχει τον πρώτο λόγο λόγω Μαρσέλο – Χάμες) και στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του Ισπανούς ποδοσφαιριστές (Πέρεθ, Χουάνκαρ, Αϊτόρ), οπότε, το περιβάλλον του Τριφυλλιού για τον, θα γινόταν γρήγορα οικείο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φέρεται να ζητάει 1 εκατ. ευρώ για τους επόμενους έξι μήνες (το market value ανέρχεται στα 9 εκατ. ευρώ) με οψιόν ανανέωσης μόνο αν η ομάδα λάβει συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League.




Σχετικά με αυτό, το Τριφύλλι έχει καλές πιθανότητες να παίξει στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, στο +1 από την ΑΕΚ (με αγώνα λιγότερο) και στο +5 από ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι εισιτήριο για τους προκριματικούς αγώνες του CL χαρίζει και η 2η θέση.

Το Transfermarkt δίνει τρία φαβορί για την επόμενη ομάδα του Ίσκο. Την Ουνιόν Βερολίνου σε ποσοστό 53%, τους Λος Άντζελες Γκάλαξι 42% και την Λειψία στο 33%.




Σημειώνεται, βέβαια, πως στο… τραπέζι υπάρχει και η Έβερτον και ο Ισπανός θέλει να περιμένει την απάντηση της αγγλικής ομάδας, ελπίζοντας να είναι θετική, για να αποφασίσει κατόπιν τι θα κάνει.

Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, ο Ίσκο με την Σεβίλλη είχε 19 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ίσκο - Ποιες οι απαιτήσεις του (vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News