Προτάθηκε στον Ντρεοσί Αυστριακός δεξιός μπακ

Προτάθηκε στον Ντρεοσί Αυστριακός δεξιός μπακ

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Αυστριακός δεξιός μπακ Μίχαελ Μπλαουενστάινερ της Ζανκτ Πέλτεν.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί ο Αυστριακός δεξιός μπακ Μίχαελ Μπλαουενστάινερ της Ζανκτ Πέλτεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο 25χρονος αμυντικός έχει προταθεί στον Πιέρ Ντρεοσί, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2021 και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Πρόκειται για προϊόν των υποδομών της Αούστρια Βιένης, στην οποία δεν καθιερώθηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πέρσι το καλοκαίρι για λογαριασμό της Ζανκτ Πέλτεν, στην οποία και έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του με 7 ασίστ σε 14 παιχνίδια.

Η περίπτωση του εξετάζεται ως μία φθηνή λύση που θα μπορούσε να αποτελέσει εναλλακτική, χωρίς -ωστόσο- για την ώρα να βρίσκεται ψηλά στις λίστες του Πιέρ Ντρεοσί.

Εκτός από τις δύο ομάδες που αναφέραμε ήδη, ο Μπλαουενστάινερ έχει αγωνιστεί και στις Χάρτμπεργκ (Αυστρία) & Σούντουβα (Λιθουανία), ενώ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αυστρίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News