Προτάθηκε στη μισή Ευρώπη (και στον Παναθηναϊκό) ο Ντε Κολό

Προτάθηκε στη μισή Ευρώπη (και στον Παναθηναϊκό) ο Ντε Κολό

Ο Νάντο Ντε Κολό αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχει προταθεί στη…μισή Ευρώπη ψάχνοντας μία νέα πρόκληση.

Στόχος του Γάλλου σταρ είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία ή την Ισπανία, καθώς από εκεί μπορεί να βρεθούν ομάδες που θα του προσφέρουν υψηλό συμβόλαιο αλλά και αγωνιστικά κίνητρα. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί πως το πρώτο λόγο, βάση συμφωνίας, σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ισπανία τον έχει η Βαλένθια.

Πέρα από ισπανικές και τούρκικες ομάδες, ο μάνατζερ του Ντε Κολό έχει προτείνει τον παίκτη στις μισές ομάδες του ΝΒΑ και στον Παναθηναϊκό, ενώ είναι ανοικτός και σε προτάσεις από άλλες ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νάντο Ντε Κολό έχει κάνει ουκ λίγες φορές άνοιγμα προς τη πλευρά του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν θα είχε θέμα να παίξει στο “τριφύλλι”. Τέλος, οι “πράσινοι” δύσκολα θα κινηθούν για να καταθέσουν πρόταση για τον διεθνή σταρ, ωστόσο αν παραμείνει ο Πιτίνο τότε θα υπάρχουν πιθανότητες, αφού αυτός θα είναι αυτός που θα αποφασίσει το πως θα κατανείμει το μπάτζετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News