Προτάθηκε ο Βερντόνκ στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Βερντόνκ στον Παναθηναϊκό

Ο Κάλβιν Βερντόνκ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό με τον Τσάβι Ρόκα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του για την ενίσχυση της αριστερής πλευράς της άμυνας.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα κάνει μια μεταγραφή, ενώ την τριάδα θα συμπληρώσει ο νεαρός Ζαγαρίτης.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει μια λίστα με ονόματα που θα μπορούσαν να καλύψουν την ανάγκη της ομάδας στο αριστερό άκρο όντας και στην προσιτή τιμή που αναζητούν οι πράσινοι.

Ο 23χρονος Ολλανδός, Κάλβιν Βερντόνκ της Φέγενορντ (αγωνίστηκε και δανεικός στην Τβέντε – είχε συμπαίκτη τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα) είναι ένα από τα τελευταία ονόματα που προτάθηκε στον Τσάβι Ρόκα.

Ο Βέρτονκ έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές της Ολλανδίας (μέχρι την U21), ενώ έχει και εμπειρία από Europa League με τη Φέγενορντ, εκεί όπου μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν τη σεζόν 2018-2019 στο περίφημο 6-2 επί του Άγιαξ.

Φέτος, δόθηκε δανεικός στην Τβέντε, όπου κατέγραψε 18 συμμετοχές με 22 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Το 2019 απέρριψε πρόταση από το MLS.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News