Προτάθηκε ο Σεμέντο - Η πιθανή σύνδεση με Εμμανουηλίδη

Προτάθηκε ο Σεμέντο - Η πιθανή σύνδεση με Εμμανουηλίδη

Πέρα από τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, βρίσκεται και ο Λισάντρο Σεμέντο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φορτούνα Σίταρντ.

Μπορεί και με εναλλακτικό τρόπο, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης να επιστρέψει στην Ολλανδία και στην ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός έχει «τσεκάρει» την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και σε πιθανές διαπραγματεύσεις του Τριφυλλιού με την ομάδα του «Mr Survivor», δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και το… έμψυχο αντάλλαγμα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη!

Οι Ολλανδοί ήθελαν να κρατήσουν τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, ωστόσο, οι οικονομικές συνθήκες δεν τους επέτρεψαν να καλύψουν τη ρήτρα των 500.000 ευρώ.

Αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δώσει το «ok» για τον Σεμέντο, τότε, είναι πιθανό το σενάριο ανταλλαγής ποδοσφαιριστών, αν και οι Ολλανδοί πολύ πιθανό να ζητήσουν και έξτρα χρήματα! Ο 25χρονος Πορτογάλος έκανε μια σούπερ σεζόν στην Ερεντιβίζιε με 9 γκολ και 5 ασίστ σε 34 εμφανίσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News