Προτάθηκε ο Μπιτίκι στον Παναθηναϊκό (vid)

Προτάθηκε ο Μπιτίκι στον Παναθηναϊκό (vid)

Ένας… Βίκινγκ του Κοσόβου προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, στο γραμματοκιβώτιο της πράσινης ΠΑΕ έπεσε το όνομα του – γνωστού εξτρέμ από τα ματς με την Εθνική Ελλάδος στους αγώνες του Nations League – Ζίμερ Μπιτίκι (16 συμμετοχές με το εθνόσημο για 1 γκολ απέναντι στη Β. Ιρλανδία).

Πρόκειται για το πιο «καυτό» πρότζεκτ του Κοσόβου με market value στα 5 εκατ. ευρώ. Εκείνος αποκτήθηκε από την Κόνιασπορ με ελεύθερη μεταγραφή από την Βίκινγκ (Νορβηγός με κοσοβάρικη υπηκοότητα). Φέτος, στο τούρκικο πρωτάθλημα έχει 16 συμμετοχές για 2 ασίστ.




Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2023, οπότε, έχει το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί, ενώ και οι Τούρκοι δεν θα ζητήσουν πολλά για να τον «απελευθερώσουν».




Να σημειωθεί πως από το Κόσοβο η ΑΕΚ έχει «συνδεθεί» με τον Αλίτι.

Πρώτη προπόνηση για Κλεϊνχέισλερ

Χωρίς καμία χρονοτριβή, ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ έκανε το πρωί της Παρασκευής την πρώτη προπόνησή του με τους νέους συμπαίκτες του.

Ο Ούγγρος μέσος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας, αφού πρώτα έγινε το απαραίτητο… τελετουργικό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον καλωσορίζει και να τον παρουσιάζει στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, οι οποίοι με τη σειρά τους φρόντισαν για τη «θερμή» υποδοχή του!

Ο Κλεϊνχέισλερ, όπως και όλοι όσοι δεν αγωνίστηκαν περισσότερο από 60 λεπτά στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης, ξεκίνησε με προθέρμανση, συνέχισε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, rondo και ολοκλήρωσε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Χουάνκαρ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News