Προτάθηκε ο Κόλερ στον Παναθηναϊκό

Προτάθηκε ο Κόλερ στον Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Ρόκα αποτελεί παρελθόν, ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα υπάρξει αντικατάσταση Ισπανού, ωστόσο ονόματα έχουν προταθεί ήδη.

Σύμφωνα με το Sportime.gr ένα όνομα που προτάθηκε είναι αυτό του Γιούργκεν Κόλερ.

Το 2002 η γερμανική ομοσπονδία του έδωσε τα κλειδιά της Κ21, ενώ από τον Απρίλιο του 2003 μέχρι τον Ιούνιο του 2004 θήτευσε στη Λεβερκούζεν ως τεχνικός διευθυντής.

Έγινε πρώτος προπονητής της Ντούισμπουργκ τη σεζόν 2005-06, ενώ την περίοδο 2008-09 συνδύασε πάγκο με εξέδρα στην Ααλεν, υπό την έννοια ότι εκτελούσε και χρέη τεχνικού διευθυντή.

Τελευταία του (και σύντομη) δουλειά ως τεχνικός διευθυντής ήταν στη γνώριμη Βάλντχοφ Μάνχαϊμ από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Ως προπονητής πια, ακολούθησαν κατά σειρά οι θητείες σε Βίργκες (2013-2015), Χάουενσταϊν (2015-2016), Αλφτερ (2016-2017), Κ19 Βικτόρια Κολωνίας (2018 μέχρι το τέλος της περυσινής σεζόν).

Ο λόγος που δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κολωνίας ήταν ότι έπρεπε να περιοριστούν τα έξοδα σε επίπεδο ακαδημιών, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Φραντς Βούντερλιχ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News