Προτάθηκε ο Γκροσίτσκι - Στην Αθήνα ο εκπρόσωπός του!

Προτάθηκε ο Γκροσίτσκι - Στην Αθήνα ο εκπρόσωπός του!

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται η αναζήτηση υποψήφιων στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ, με το όνομα του Καμίλ Γκροσίτσκι να επανέρχεται στην “πράσινη” επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ένας από τους εκπρόσωπους του Πολωνού εξτρέμ βρίσκεται από το Σάββατο στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει για παίκτες του τόσο με τον Ολυμπιακό (με τον οποίο έχουν ούτως ή άλλως καλή σχέση οι εκπρόσωποι του διεθνή εξτρέμ), καθώς επίσης και να προτείνουν παίκτες σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ από τις ομάδες της Αθήνας.

Στο “τραπέζι” έπεσε το όνομα του 33χρονου Καμίλ Γκροσίτσκι, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην παίκτης των Ρεν και Χαλ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η Ελλάδα του είναι σίγουρα “μανατζερικά” γνώριμη, αφού πέρσι έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό, ενώ το 2018 είχε “παίξει” για τον Παναθηναϊκό.

Ο 83 φορές διεθνής (17 γκολ, 24 ασίστ), με πλούσια καριέρα (86 γκολ και 100 ασίστ σε 462 παιχνίδια συλλόγων) θα μελετηθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς προκειμένου να δούμε για το αν θα περάσει στο…παρασύνθημα για την απόκτησή του.

Όπως και να έχει, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει με ρυθμό κουτσής χελώνας και το παιχνίδι με την Άλκμααρ έδειξε πως τα περιθώρια στενεύουν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News