Προτάθηκε και ο Σένκεφελντ στην Αλ Φάτεχ - Τι συνέβη με Διούδη και Χατζηγιοβάνη!

Προτάθηκε και ο Σένκεφελντ στην Αλ Φάτεχ - Τι συνέβη με Διούδη και Χατζηγιοβάνη!

Όχι μόνο ο Βέλεθ, αλλά και ο Σένκεφελντ έπεσε σαν πρόταση για την Αλ Φατέχ, ωστόσο, προτιμήθηκε ο Ισπανός και κατατέθηκε πρόταση σε εκείνον!

Όπως συνεχίζει να γράφει στο ρεπορτάζ του , ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης – μετά την αποκάλυψη πως ο ατζέντης του Βέλεθ ήταν εκείνος που δημιούργησε το θέμα με τον Ισπανό στους Άραβες.

«Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές στην ομάδα του Δώνη προτάθηκε από άλλο μάνατζερ και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος όμως «αξιολογήθηκε» κάτω από τον Βέλεθ.»

Αναφορικά με Διούδη – Χατζηγιοβάνη:

«Η Αλ Φατέχ, έπειτα από εισήγηση Δώνη, είχε ζητήσει προ μηνών από τους πράσινους τον Σωκράτη Διούδη αλλά τότε κρίθηκαν υπερβολικές οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Οι πηγές μας λένε ότι ο Δώνης ήθελε να πάρει στη Σ. Αραβία τον Τάσο Χατζηγιοβάνη ο οποίος όμως «κόπηκε» από την αξιολόγηση της ομάδας του, με τον τρόπο που προαναφέραμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News