Προτάθηκαν «βαριά ονόματα» για τα χαφ - Οι προβληματισμοί του Γιοβάνοβιτς

Προτάθηκαν «βαριά ονόματα» για τα χαφ - Οι προβληματισμοί του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στα χέρια του δύο «τσιμπημένες» περιπτώσεις για τα χαφ και καλείται να αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τον «εκλεκτό».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Σέρβος προπονητής έχει στην άκρη του μυαλού του τους Τζακ Γουίλσιρ και Κλέμεντ Γκρενιέ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ έμεινε ελεύθερος από την Μπόρνμουθ και προτάθηκε στο Τριφύλλι με market value στα 2,5 εκατ. ευρώ. Πέρσι, σημείωσε 14 εμφανίσεις στην Championship για 1 γκολ και 1 ασίστ.

Σχεδόν τη διπλάσια αξία έχει ο Κλεμέντ Γκρενιέ (στα 4 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt), ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το «τέλος» από την Ρεν. Ο πρώην χαφ της Λιόν πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις για 4 γκολ και 3 ασίστ.

Δεν αμφισβητείται η ποιότητα των δύο ποδοσφαιριστών, όμως, ο Γιοβάνοβιτς είναι προσεκτικός στις επιλογές του και τον ανησυχεί το γεγονός πως αμφότεροι έχουν βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών (για το… τσιμπημένο κασέ τους)!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News