Προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό οι Κουζμίνσκας και Γκιφάι- Ποιος εξετάζεται

Προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό οι Κουζμίνσκας και Γκιφάι- Ποιος εξετάζεται

Άνοιγμα προς την πλευρά του Τριφυλλιού φαίνεται πως έχουν κάνει οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Νιλς Γκιφάι.

Οι παίκτες έχουν προταθεί μεταξύ άλλων στους «πράσινους» από πλευράς ευρωπαϊκών επιλογών ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και ο Νιλς Γκιφάι ενώ όσον αφορά στο ΝΒΑ οι λύσεις είναι αρκετά περισσότερες.

Ακόμα να σημειώσουμε ότι ο Κουζμίνσκας ήταν πιο παλιά στον Ολυμπιακό και στην Ζενίτ ενώ ο Γκιφάι βρισκόταν στην Ζαλγκίρις.

Σύμφωνα με το sport24, o Νιλς Γκιφάι (31 χρονών, 2.00 μέτρα) προτάθηκε και εξετάζεται από τους “πράσινους”, αφού συγκεντρώνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που αρέσουν στον τεχνικό της ομάδας: Είναι ένα δυνατό παιδί, ένας combo φόργουορντ που ακουμπάει στο “4” και το “3”, με καλό περιφερειακό σουτ και ικανότητα να παίξει με πλάτη στο καλάθι.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκιφάι είχε 6.1 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλεψίματα μέσο όρο με 40% στα τρίποντα σε 17 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας και 5.6 πόντους και 2.7 ριμπάουντ μέσο όρο με 34.5% στα τρίποντα σε 16 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, έχοντας έναν συγκεκριμένο ρόλο στην Ζάλγκιρις.

Μένει να δούμε αν οι συγκεκριμένες περιπτώσεις θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News