Προτάθηκαν οι «αλμυροί» Σούμπασιτς και Νίλαντ στον Παναθηναϊκό

Δύο “αλμυρές” περιπτώσεις τερματοφυλάκων έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο λόγος για τους Ντάνιελ Σούμπασιτς και Όργιαν Νίλαντ, οι οποίοι βρίσκονται στην λίστα -που όπως σας γράψαμε νωρίτερα μέσα στον Δεκέμβρη, ούτως ή άλλως έχει ο Ντρεοσί.

Ο 36χρονος Σούμπασιτς προέρχεται από μία εξαιρετική καριέρα σε εθνική Κροατίας (44 συμμετοχές), Μονακό (8 χρόνια, 292 συμμετοχές, 1 γκολ) και από το προηγούμενο καλοκαίρι κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Προτάθηκαν οι «αλμυροί» Σούμπασιτς και Νίλαντ στον Παναθηναϊκό

Από την άλλη, ο 30χρονος Νίλαντ είναι διεθνής με την εθνική Νορβηγίας (28 συμμετοχές) και πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άστον Βίλα, έχοντας μία συμμετοχή στη φετινή σεζόν.

Και οι δύο περιπτώσεις είναι αρκετά ακριβές για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού, για την ώρα δεν απασχολούν παραπάνω, ενώ έχουν ενδιαφερόμενες ομάδες που τις παρακολουθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News