«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ομπράντοβιτς» - Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του (pic)

Υπέρ του Ομπράντοβιτς η Θύρα 13 (pic)

Νέα δημοσιεύματα συνδέουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος τεχνικός το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Φενέρ και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του.

Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι θα μείνει στη Φενέρ, ενώ φήμες τον θέλουν να μένει εκτός πάγκων για ένα χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, τουρκικό δημοσίευμα -επικαλούμενο σερβικές πηγές- συνδέει τον Ζοτς με τον τριφύλλι, αναφέροντας πως οι πράσινοι κατέθεσαν πρόταση στον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την πλευρά του ο Ζοτς, με επίσημη δήλωσή του τονίζει ότι δεν έχει πρόταση ούτε από τη Φενέρ, ούτε από άλλο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

”Ελπίζω αυτή η δήλωσή μου να βρει όλον τον κόσμο με υγεία και σε όσους παλεύουν, ελπίζω να αναρρώσουν γρήγορα. Ο λόγος που δεν έχω τοποθετηθεί δημόσια τον τελευταίο καιρό αφορά την υφιστάμενη κατάσταση που όλοι περνάμε μαζί. Από την στιγμή που το μπάσκετ έχει σταματήσει, όπως και οι προπονήσεις, είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον general manager της ομάδας και τους ανθρώπους της, τους παίκτες και τους βοηθούς μου. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είναι όλοι καλά και υγιείς, όπως και οι οικογένειές τους, αυτό είναι πάνω από όλα. Γνωρίζω το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και γι’ αυτό κρατώ στενή επαφή με όλους, για να βρούμε μαζί τί είναι καλύτερο για την συνέχεια.

Όσον αφορά την δική μου κατάσταση, θέλω να σταθώ σε μερικά σημεία. Είμαι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και αυτό που κάνω τώρα είναι να επικεντρωθώ στο καλύτερο δυνατό που αφορά την ομάδα. Όσο για την επέκταση συμβολαίου, πρέπει να αναφέρω ότι δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την ομάδα μου ή από κάποια άλλη. Δεν υπάρχουν προτάσεις μέχρι σήμερα. Πρέπει επίσης να αναφέρω ότι έχω μία αρχή στην ζωή μου. Αυτή είναι ότι δεν μιλάω με άλλη ομάδα όσο έχω συμβόλαιο με μία άλλη. Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται σε εμένα και σε άλλες ομάδες πέραν από την Φενέρ, απλά δεν είναι αλήθεια ή απλά πείτε τις fake news. Για να είμαι ξεκάθαρος και ακριβής για την επόμενη σεζόν, η προτεραιότητά μου θα είναι να μείνω προπονητής της Φενέρ και αυτό είναι το μήνυμα που θα ήθελα να μοιραστώ με τους φίλους της ομάδας”.

Δείτε το δημοσίευμα:

«Πρόταση Παναθηναϊκού σε Ομπράντοβιτς» - Τι λέει ο ίδιος για το μέλλον του (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News