«Πρόταση για Εμμανουηλίδη τις επόμενες 15 μέρες!»

Εμμανουηλίδης: «Ανυπομονώ για αυτό το συναίσθημα!»

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να πουλήσει τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, προκειμένου να αποκομίσει χρηματικό όφελος από εκείνον, διότι το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου.

Όπως μεταδόθηκε από τον ΣΠΟΡ 94,6, και τον ρεπόρτερ, Τάσο Νικολογιάννη, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να πουλήσει τον Εμμανουηλίδη, ώστε να μην το… χάσει, δίχως να βγάλει κάποια χρήματα.

Το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι αυξημένο με τη Φορτούνα Σιτάρντ να καραδοκεί να τον κάνει δικό της. Επισημάνθηκε στον «αέρα» του ραδιοφώνου πως ενδέχεται να έρθει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ εντός των επόμενων 10-15 ημερών.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Εμμανουηλίδη. Μεταξύ αυτών και η Φορτούνα Σιτάρντ, στην οποία έπαιξε ως δανεικός την περσινή σεζόν. Μπορεί στις επόμενες 10-15 μέρες να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει. Το συμβόλαιό του λήγει του χρόνου και θα φύγει με μεταγραφή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News