Προτάσεις για Μακέντα και Χατζηγιοβάνη - Με πόσα χρήματα τους δίνει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να δεχθεί στο επόμενο διάστημα προτάσεις από το εξωτερικό για τους Φεντερίκο Μακέντα και Τάσο Χατζηγιοβάνη, όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», υπάρχουν αρκετές «φωνές» στην αγορά που αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιμένει προτάσεις για τους Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Ο Ιταλός φορ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του Κατάρ και των Εμιράτων και με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο το τριφύλλι θα τον παραχωρούσε.

Από την άλλη, για τον Έλληνα εξτρέμ φημολογείται πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία. Για τον Χατζηγιάννη υπάρχει μια άτυπη ρήτρα ύψους 1.5 εκατομμυριού ευρώ.

Στην παρούσα φάση βέβαια, δεν υπάρχει κάτι επίσημο και αυτό που μένει είναι να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν όσα ακούγονται σε επίπεδο σεναρίων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News