Πρώτα στο Κορωπί, μετά στην Πόλη!

Νέο πρόσωπο στο Κορωπί

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρουσίασε τον Παναθηναϊκό με 3-4-2-1 στο φιλικό με την Φενέρ, έχοντας δείξει μέρος των προθέσεών του τις προηγούμενες ημέρες στο Κορωπί.

Μετά το 4-1-3-2 και το 4-2-3-1 που δούλεψε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Τέχελεν, ο Αντρέα Στραματσόνι έριξε στο χορτάρι ακόμη μία διάταξη αυτό το καλοκαίρι. Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε το 3-4-2-1 στο πιο δύσκολο φιλικό κόντρα στην Φενέρ και εξέπληξε με την απόφασή του, καθώς έδειχνε να καταλήγει οριστικά στο 4-2-3-1 ενόψει των προκριματικών τουλάχιστον.

[ads2]

Ο Ιταλός στην αρχή της εβδομάδας είχε φανερώσει μέρος των προθέσεών του, μιας και σε άσκηση τακτικής μία από τις δύο ομάδες αγωνιζόταν με την συγκεκριμένη διάταξη. Ο Παναθηναϊκός στο «Σουκρού Σαράτσογλου» έβγαλε ωραία πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι, προβληματίζοντας για την ανασταλτική του λειτουργία στο διάστημα που αγωνίστηκε με 3-4-1-2.

Το σίγουρο είναι πως τις επόμενες ημέρες ο Ιταλός θα δουλέψει πιο εντατικά με τους παίκτες του στο «Γεώργιος Καλαφάτης», καθώς πρόκειται για ένα σύστημα πολύ απαιτητικό και ελάχιστοι παίκτες του ρόστερ γνωρίζουν την τακτική συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν.

πηγή: gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News