Πρώτα νταμπλ, μετά ανανεώσεις Παπαπέτρου και Μήτογλου

Εφές - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός “έβαλε κάτω” το Λαύριο και του “άλλαξε τα φώτα”, μακάρι να είναι ανάλογη η εικόνα στα ελληνικά πλέι-οφ γιατί φέτος με την ευρωπαϊκή…αγγαρεία έχει φοβηθεί το μάτι όλων.

Το τμήμα είναι η ναυαρχίδα του Ομίλου (έτσι όπως τα έχει “καταφέρει” το ποδόσφαιρο) και προφανώς το τι κάνει (αλλά και το τι…δεν κάνει, ακόμα και σε μεταβατικές περιόδους) βαραίνει διπλά!

Το κλαμπ πρέπει να εξασφαλίσει το νταμπλ και κατόπιν να δει πως θα κινηθεί στις ανανεώσεις των Παπαπέτρου, Μήτογλου.

Παραδοσιακά το τριφύλλι πήγε ψηλά δουλεύοντας με δικούς του, γηγενείς αθλητές με καλά αποτελέσματα στο ανώτερο επίπεδο, προϊόν της τεχνογνωσίας που το χαρακτηρίζει.

Η ήττα με κάτω τα χέρια από τα…δεύτερα της Ζαλγκίρις κι η διάλυση του Λαυρίου μερικές ώρες μετά (που στον πρώτο γύρο σε είχε εκθέσει) δείχνει ότι πρωτίστως ο πρωταθλητής πρέπει να προπονήσει το μυαλό του ώστε να διαχειρίζεται ανάλογες καταστάσεις, τα έξι αστέρια πάνω από το σήμα δεν επιτρέπουν…χαλαρώσεις και …χαβαλέ σε αγώνες Ευρωλίγκας, την μισή ιστορία της οποίας την έχει γράψει ο Παναθηναϊκός.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News