Πρώτα διπλό στο ΣΕΦ και μετά... Γκίμπσον

Πρώτα διπλό στο ΣΕΦ και μετά... Γκίμπσον

Όλα δείχνουν πως ο γκαρντ που εδώ και καιρό ψάχνει ο Παναθηναϊκός θα είναι ο Τζόναθαν Γκίμπσον.

Με τον Αμερικανό άσο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, η οποία αναμένεται να ενεργοποιηθεί με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο κινεζικό πρωτάθλημα, στις 5 Φεβρουαρίου.

[ads2]

Όχι όμως νωρίτερα, καθώς οι «πράσινοι» δεν θέλουν να αποζημιώσουν την ομάδα του για να τον φέρουν στην Αθήνα πιο σύντομα, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16. 

Καλές συστάσεις έχει κάνει για τον παίκτη ο πατέρας του (συνεργάτη του Σάσα Τζόρτζεβιτς) Σάνι Μπετσίροβιτς, Μέμι, που εργάζεται ως προπονητής στην Κίνα. Εκεί ο 28χρονος γκαρντ (1,88μ.) οργιάζει έχοντας 41,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2,1 κλεψίματα σε 39,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του γκαρντ θα υπάρξουν μετά το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, το αποτέλεσμα του οποίου πιθανώς να κρίνει πολλά και για πολλούς. 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News