Πρώτα διπλό στην Τούμπα, μετά Κύπελλο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Γιοβάνοβιτς: «Είμαστε Παναθηναϊκός, δεν φτάνει το αήττητο από τον ΟΣΦΠ» - Οι ατάκες μετά το διπλό

Ο Παναθηναϊκός είναι σε καταπληκτική κατάσταση, σαρώνοντας τους πάντες.

Παναθηναϊκός έτοιμος για όλα! Αυτός είναι ο τίτλος του τελευταίου διμήνου για το «τριφύλλι», που κυριολεκτικά σαρώνει τους αντιπάλους του. Στην τελευταία στροφή των playoffs της Super League, αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λίγα 24ωρα πριν από την μεταξύ τους μονομαχία στο ΟΑΚΑ, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. 

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, συμπληρώνοντας 13 αγωνιστικές δίχως ήττα (9-4-0), έπειτα από το άνετο 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες του Σέρβου προπονητή δίχως να μοχθήσουν ιδιαίτερα ξεπέρασαν τους Γιαννιώτες, χαρίζοντας στον κόσμο του το ιδανικό εντός έδρας φινάλε (4 διαφορετικοί σκόρερ).

Ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι η διαχείριση των δυνάμεων και της κόπωσης, καθώς αυτό είναι το τρίτο ματς σε διάστημα μίας εβδομάδας. Και φυσικά ακολουθεί τέταρτο, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, που είναι και ο Νο.1 στόχος της χρονιάς! Νέο πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη κάκωση στο γόνατο και χάνει σίγουρα το σημερινό παιχνίδι.

Χαμός για τα μαγικά χαρτάκια του τελικού Κυπέλλου

Η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού για τους κατόχους διαρκείας έκλεισε στις 00:00 την Κυριακή, κάτι που σημαίνει πως εδώ και μερικές ώρες είναι ανοιχτή η πώληση για κάθε ενδιαφερόμενο! Μέσα σε μερικές ώρες, το νούμερο ξεπέρασε ήδη τις 10.000 ενώ τα εισιτήρια γίνονται «καπνός» δεδομένης της επιθυμίας των φίλων της ομάδας να βρεθούν δίπλα στον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη τελικό. Σε έναν ακόμη τελικό στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως από τη στιγμή που άνοιξε για όλους η πρόσβαση, ο καθένας μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα εισιτήρια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News