Προσπέρασε Μπέρι και Μποντιρόγκα ο Μπουρούσης

Προσπέρασε Μπέρι και Μποντιρόγκα ο Μπουρούσης

[ads]
Συνέχεια στην παράδοση που τον θέλει να νικά πάντα τον Κολοσσό H Hotels όποτε συναντιούνται στο ΟΑΚΑ έδωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods που έφτασε τις 16 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με τους Ρόδιους σε ισάριθμα παιχνίδια για την STOIXIMAN.GR Basket League.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Παναθηναϊκός σημείωσε κάτω από 90 πόντους (έβαλε 80) ενώ η συνολική διαφορά του σκορ είναι μικρότερη από το μισό του μέσου όρου των προηγούμενων αναμετρήσεων (ήταν 33,7π.).

[ads2]

* Ο Γιάννης Μπουρούσης έφτασε τα 1.112 αμυντικά ριμπάουντ στη λίγκα και ανέβηκε στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας. Ξεπέρασε τον Ουόλτερ Μπέρι που είχε 1.107 και πλέον έχει μπροστά του τον 6ο Ντράγκαν Τάρματς που έχει 1.116! Ο Μπουρούσης είναι ο πρώτος εν ενεργεία αθλητής με τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ.

Παράλληλα ο σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods έγινε ο 50ός αθλητής στην ιστορία της λίγκας που ξεπερνά τους 2.300 πόντους. Ο Μπουρούσης έχει αυτή τη στιγμή 2.304 ξεπέρασε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα (2.285π.) και έχει μπροστά του τον Σάββα Ηλιάδη (2.324π.).

* Ο Νίκος Παππάς μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και ξεπέρασε τα 400 στην καριέρα του. Πλέον έχει 407 και μεταξύ άλλων ξεπέρασε τον Μπάνε Πρέλεβιτς που -με 14 παιχνίδια περισσότερα από τον Παππά- είχε 404.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News